wij zijn periplus.

Creatief. Toegewijd. Onafhankelijk.

WIJ ZIJN DATASPECIALISTEN.

Alle informatie over de zeebodem en eronder: we verwerken het, versnijden het, kneden het en analyseren het tot zinvolle kaarten, grafieken en rapporten. We zijn cartografen, hydrografen, landmeters, archeologen, geologen, ingenieurs, ontwikkelaars, tekenaars, …

WIJ ZIJN CREATIEVELINGEN.

Wij zijn tuiniers, bierbrouwers, meubelmakers, ontwerpers, treinliefhebbers, ouders, muzikanten, hardlopers, biljarters, …

Rijk aan ervaring

We richten ons voornamelijk op de ondersteuning van de bouw en het onderhoud van constructies in de energiesector (Olie- en Gasindustrie, Windmolenparken) door middel van hydrografische en geofysische dataverwerking, consultancy bij diverse hydrografische, geofysische en archeologische projecten en de ontwikkeling van oplossingen voor de onderwaterwereld.

Onder onze cliënten rekenen wij de grote energiebedrijven, hydrografische inspectie organisaties, Rijkswaterstaat en diverse andere overheidsorganisaties.

De afgelopen jaren hebben wij een IT-afdeling opgebouwd. Dit team beweegt zich van een onderzoekafdeling naar een productontwikkelingsafdeling.

Bij Periplus werken ongeveer 25 mensen, ondersteund door talloze zzp’ers.

Management

Algemeen Directeur
Bart van Mierlo

Manager Offshore
Sander Terwee

Manager IT
Nico Tuijp