Experience is our tool

Welkom bij Periplus

De Periplus Group is een consultancy organisatie gespecialiseerd in het leveren van diensten op het gebied van hydrografie en hieraan gerelateerde vakgebieden zoals geologie, geofysica, marine archeologie, GIS, data verwerking, data management,  projectmanagement en engineering.

Ons team bestaat uit specialisten die afkomstig zijn uit deze verschillende disciplines. Hierdoor zijn wij als organisatie breed inzetbaar en kunnen wij voldoen aan uw vraag naar ervaren mensen op allerlei gebied: van gespecialiseerde input tot projectmanagementdiensten.

Periplus richt zich voornamelijk op ondersteuning van de Wind, Gas- en Olie-industrie op het Nederlandse Continentale Plat, de verwerking van hydrografische en geofysische data en advisering bij verschillende hydrografische, geofysische en archeologische projecten.

Grote oliemaatschappijen, hydrografische bedrijven, Rijkswaterstaat en verscheidene andere overheidsinstellingen mogen wij tot onze klanten rekenen.

Het hoofdkantoor van Periplus is gevestigd in Amsterdam. Onze mensen daarentegen zijn wereldwijd inzetbaar al naargelang de wensen van onze klanten.

SOFTWARE ONTWIKKELAAR OF OFFSHORE PROFESSIONAL. CHECK ONZE ‘CARRIÈRE SECTIE’ ALS JE KLAAR BENT VOOR PERIPLUS.

Contactgegevens

Periplus Group

Kraanspoor 14
1033 SE Amsterdam
Nederland

T: +31(0)20-6367891
F: +31(0)20-6361865
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderdeel van Periplus Holding BV (KvK 37114418)

Integrated Management System (IMS)

FPAL Registered

Lid van
Member of PODS

 

Periplus Fiets

 

Sponsoring